GRATIS BEZORGING VANAF EUR

45,00!

Verzenden & Retourneren

Verzenden

  • De standaard handling- en verzendkosten bedragen éénmalig € 4,95 per bestelling
  • Voor bieren bedragen de handling- en verzendkosten € 6,25 per bestelling (i.v.m. controle op leeftijd 18+)
  • Voor avondlevering tussen 18:00 - 22:00 geldt een toeslag van € 1,00

De levertijd van je bestelling bedraagt ca. 1 werkdag. Op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 22:00 besteld, is de volgende dag in huis.*

Houd er rekening mee dat - i.v.m. alle coronamaatregelen - je order wat later geleverd kan worden.

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product - ongefrankeerd - retour te sturen. Uiteraard ongebruikt en in de originele verpakking.

De meegeleverde pakbon dient te allen tijde meegeleverd te worden met de retourzending. Geef duidelijk aan wat de reden is van het retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Let wel, dit geldt alleen voor volledig geretourneerde orders, niet voor deelleveringen.

De retourzendingen kunnen verzonden worden naar het volgende adres:

Grolsch Shopservices
Antwoordnummer 71
4700 VB Roosendaal

 

Het is niet mogelijk om bestelde producten te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat, kleur of zelfs een geheel ander product. Wil je toch een ander product, maat of kleur dan kan je dat doen door de verkeerde artikelen te retourneren en de juiste te bestellen.

Bij vragen kun je ook contact opnemen met Active Ants door een mail te sturen naar Grolsch Shopservices of te bellen naar 030-2271061.

 

* Grolsche Bierbrouwerij Nederland B.V. streeft ernaar om bestellingen geplaatst (op een werkdag) voor 22.00 uur de volgende (werk)dag te laten bezorgen. Uiteraard kunnen zich omstandigheden voordoen die ertoe leiden dat dit streven in sommige gevallen niet gehaald wordt. Grolsche Bierbrouwerij Nederland B.V. is niet aansprakelijk voor schade geleden door een latere bezorging. Raadpleeg ook de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden.